Welkom bij

Radio 0511

Radio 0511 , 60s-70s and 80s oldies. The new generation of Golden Oldies, wij draaien wat anderen niet durven draaien.

Een origineel Fries oldiesstation met roots in het noorden van Friesland als Atlantis en midden van Friesland als 0511 en dat weerklinkt in de programma’s van 0511. Een sterk merk als het gaat om de omvang van ons oldies aanbod, immers de beperking om alleen de doorgedraaide oldies van de supergroepen te draaien leggen wij onszelf niet op. Van maandag tm vrijdag rollen we onze oldies non stop uit, in het weekend combineren de medewerkers van 0511 hun krachten op het gebied van AM middengolfkennis, IT expertise, muziekexpertise, soundprocessing, gezonde bedrijfsvoering, specifieke sponsor mogelijkheden voor lokale innoverende ondernemers maar bovenal hun gezamenlijke grote kracht enthousiasme en toewijding en presenteren we op zaterdag en zondag de programma’s.

Radio 0511 heeft nu licenties voor twee middengolffrequenties op 1485 khz in Rhederbrug, daarnaast op 747 khz in Lauwersoog alsmede streaming via het Wereldwijde Web. Tevens zijn wij te beluisteren via kabel Noord op kanaal 843.

RADIO 0511 in het huidige oldiesradio landschap….daadwerkelijk the new generation.

--------------------------------------

Now Playing


07:38: Boney M - Daddy Cool
07:34: Hot Chocolate - Emma
07:31: Marvin Gaye - How Sweet It Is (To Be Loved by You)
07:27: George Harrison - What Is Life
07:23: Centerfold - DictatorNieuwsLive uitzending 2e Pinksterdag .

donderdag mei 18, 2017

Op maandag 5 juni, pinkstermaandag, tijdens de fietselfstedentocht is Radio 0511 live aanwezig met een radioprogramma vanuit Café de Terp in Hantum van 07:00 tot 14:00. Je bent van harte welkom om langs te komen, of om thuis lekker te luisteren!Bad Boys Saturday

donderdag april 6, 2017

Iedere zaterdagavond van 20.00 tot 22.00 uur trappen we je zaterdagavondfeestje af, samen met vriendenstation Radio Ultiem. Bad Boys Saturday is dan tegelijkertijd te horen op Radio Ultiem en Radio 0511 !! Erik van der Wal, René Huizinga, Harke de Groot en Jan Procee presenteren dan de Forgotten Eighty (bijna vergeten maar heerlijk om weer eens te horen), De 12 inch (lekker lang lekker), De Forgotten Foutie (kan eigenlijk niet maar doen we stiekem toch), De Jukeboxplaat (krakend vinyl van zolder), De One day fly (dames en heren met een éénmalig hoogtepunt) , heerlijke Ouwe Disco meuk (er mag schaamteloos gedanst worden) en nog veel meer zin en onzin. Jouw ultieme weekend boost heet Bad Boys Saturday…Dat feestje wil je niet missen !Programma uitbreiding.

zaterdag april 1, 2017

Vanaf 7 april begint het Radio 0511 weekend al op vrijdagavond.

Het Motown uurtje verhuist naar vrijdagavond om 20.00 uur. Paul de Haan is er dan om 21.00 uur.
Om 22.00 uur verwelkomen we Mark Nicolai met zijn nieuwe programma "Friday Night Fever", 2 uurtjes heerlijke muziek tot middernacht.

Op zaterdagavond start een nieuw programma met medewerking van Radio Ultiem om 20.00 uur "Bad Boy Saturday" gepresenteerd door Harke de Groot, Jan Procee, Rene Huizinga en Erik van der Wal. Luisteren dus !

We zijn sinds April ook te beluisteren via Kabel Noord op kanaal 843.Een luisterrijk 2017

donderdag januari 12, 2017

Het jaar 2017 wordt een prachtig jaar voor Radio 0511 en de luisteraars.

We zullen op alle fronten de mogelijkheden om ons te beluisteren dit jaar gaan uitbreiden.

Allereerst zijn we nu al te beluisteren op de middengolf op de 1485 khz rondom Rhederbrug ( ja zelfs over de grens).
Tevens zullen we spoedig in noord Friesland en Groningen te beluisteren zijn op de middengolf op de 747 khz vanuit Lauwersoog.
Daarnaast zijn er plannen om via Kabel Noord radio 0511 door te gaan geven.
Natuurlijk zijn we altijd al te beluisteren op het internet via diverse kanalen.

Ook melden er steeds meer Dj's bij ons aan en worden er meer en meer programma's de ether in geslingerd.

Kortom, het feestje in je radio wordt steeds leuker.De kogel is door de kerk ! De samenwerking met Radio 0511 is zo goed bevallen dat we besloten hebben om volledig samen te gaan.
We kunnen nu met een groep van 20 enthousiaste Dj’s prachtige programma’s maken zowel in het weekend als door de week.
Ook zullen we de mogelijkheden om ons te beluisteren op alle mogelijke manieren gaan uitbreiden.
We gaan als stationsnaam Radio 0511 gebruiken, deze naam is uniek en beter herkenbaar dan Atlantis waar er inmiddels wel erg veel van zijn. Het zal voor de Atlantisjocks wel even wennen worden maar dat zal zeker gaan lukken.
De weekendprogrammering zal er ongeveer gaan uitzien zoals die nu is, al zal er nog wel wat geschoven worden en zullen er nog nieuwe programma’s bijkomen.
De website van Atlantis zal de gemeenschappelijke website worden. De beide internetstreams zullen voorlopig allebei in de lucht blijven, en we zullen in omgeving Buitenpost te beluisteren zijn op de 1485 khz AM.
Kortom : Het beste van twee gouwe ouwe zenders samen in één station.
Radio 0511 : The new generation of golden oldies.