Welkom bij

Radio 0511

Radio 0511 , 60s-70s and 80s oldies. The new generation of Golden Oldies, wij draaien wat anderen niet durven draaien.

Een origineel Fries oldiesstation met roots in het noorden van Friesland als Atlantis en midden van Friesland als 0511 en dat weerklinkt in de programma’s van 0511. Een sterk merk als het gaat om de omvang van ons oldies aanbod, immers de beperking om alleen de doorgedraaide oldies van de supergroepen te draaien leggen wij onszelf niet op. Van maandag tm vrijdag rollen we onze oldies non stop uit, in het weekend combineren de medewerkers van 0511 hun krachten op het gebied van AM middengolfkennis, IT expertise, muziekexpertise, soundprocessing, gezonde bedrijfsvoering, specifieke sponsor mogelijkheden voor lokale innoverende ondernemers maar bovenal hun gezamenlijke grote kracht enthousiasme en toewijding en presenteren we op zaterdag en zondag de programma’s.

Radio 0511 heeft nu licenties voor twee middengolffrequenties op 1485 khz in Rhederbrug, daarnaast op 747 khz in Lauwersoog alsmede streaming via het Wereldwijde Web. Tevens zijn wij te beluisteren via kabel Noord op kanaal 843.

RADIO 0511 in het huidige oldiesradio landschap….daadwerkelijk the new generation.

--------------------------------------

Now Playing


12:08: Pilot - Canada
12:05: Tom And Mick - Somebody's Taken Maria Away
12:00: Andrew Gold - Lonely Boy
11:54: Suzanne Vega - Luka
11:50: Bay City Rollers - I Only Want To Be With YouNieuwsFriday Night Fever uitgebreid.

vrijdag juli 7, 2017

Vanaf vrijdag 7 juli wordt het programma Friday Night Fever uitgebreid met 3 andere jocks. Om toerbeurt zullen Mark Nicolai, Erik van der Wal, Jehannes de Boer en Peter Mulder dit programma gaan presenteren. Aan bod komen Dance Classics en New Wave uit de jaren 70 en 80. Op 7 juli zal Erik van der Wal de spits afbijten.
Veel luisterplezier met Friday Night Fever.Live uitzending 2e Pinksterdag .

donderdag mei 18, 2017

Op maandag 5 juni, pinkstermaandag, tijdens de fietselfstedentocht is Radio 0511 live aanwezig met een radioprogramma vanuit Café de Terp in Hantum van 07:00 tot 14:00. Je bent van harte welkom om langs te komen, of om thuis lekker te luisteren!Bad Boys Saturday

donderdag april 6, 2017

Iedere zaterdagavond van 20.00 tot 22.00 uur trappen we je zaterdagavondfeestje af, samen met vriendenstation Radio Ultiem. Bad Boys Saturday is dan tegelijkertijd te horen op Radio Ultiem en Radio 0511 !! Erik van der Wal, René Huizinga, Harke de Groot en Jan Procee presenteren dan de Forgotten Eighty (bijna vergeten maar heerlijk om weer eens te horen), De 12 inch (lekker lang lekker), De Forgotten Foutie (kan eigenlijk niet maar doen we stiekem toch), De Jukeboxplaat (krakend vinyl van zolder), De One day fly (dames en heren met een éénmalig hoogtepunt) , heerlijke Ouwe Disco meuk (er mag schaamteloos gedanst worden) en nog veel meer zin en onzin. Jouw ultieme weekend boost heet Bad Boys Saturday…Dat feestje wil je niet missen !Programma uitbreiding.

zaterdag april 1, 2017

Vanaf 7 april begint het Radio 0511 weekend al op vrijdagavond.

Het Motown uurtje verhuist naar vrijdagavond om 20.00 uur. Paul de Haan is er dan om 21.00 uur.
Om 22.00 uur verwelkomen we Mark Nicolai met zijn nieuwe programma "Friday Night Fever", 2 uurtjes heerlijke muziek tot middernacht.

Op zaterdagavond start een nieuw programma met medewerking van Radio Ultiem om 20.00 uur "Bad Boy Saturday" gepresenteerd door Harke de Groot, Jan Procee, Rene Huizinga en Erik van der Wal. Luisteren dus !

We zijn sinds April ook te beluisteren via Kabel Noord op kanaal 843.Een luisterrijk 2017

donderdag januari 12, 2017

Het jaar 2017 wordt een prachtig jaar voor Radio 0511 en de luisteraars.

We zullen op alle fronten de mogelijkheden om ons te beluisteren dit jaar gaan uitbreiden.

Allereerst zijn we nu al te beluisteren op de middengolf op de 1485 khz rondom Rhederbrug ( ja zelfs over de grens).
Tevens zullen we spoedig in noord Friesland en Groningen te beluisteren zijn op de middengolf op de 747 khz vanuit Lauwersoog.
Daarnaast zijn er plannen om via Kabel Noord radio 0511 door te gaan geven.
Natuurlijk zijn we altijd al te beluisteren op het internet via diverse kanalen.

Ook melden er steeds meer Dj's bij ons aan en worden er meer en meer programma's de ether in geslingerd.

Kortom, het feestje in je radio wordt steeds leuker.